Contact

Als u vragen heeft aan de Inspectie Overheidsinformatie en Erfgoed kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. U kunt via dit formulier ook meldingen doen bij de Inspectie Overheidsinformatie en Erfgoed. 

Zie de informatie over de proceduremelding en de procedure voor archeologie om te weten of uw melding in behandeling kan worden genomen.

Persvragen kunt u bij voorkeur ook via dit formulier kenbaar maken. 

Uw vraag

* verplichte velden

Vul hier zo duidelijk mogelijk het onderwerp van uw vraag in.

Maximaal 5000 karakters

Wij willen graag uw telefoonnummer tijdens kantooruren weten. Wij kunnen dan telefonisch contact met u opnemen als wij een toelichting op uw vraag nodig hebben of het antwoord op uw vraag mondeling willen toelichten.

Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: 'naam@domein.nl'.

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

De Inspectie Overheidsinformatie en Erfgoed gebruikt uw persoonsgegevens om uw vraag te beantwoorden of uw melding te behandelen. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, tenzij dit voor toezichts- of opsporingstaken noodzakelijk is.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

De Inspectie Overheidsinformatie en Erfgoed gebruikt uw gegevens, met uw expliciete toestemming, omdat dit noodzakelijk is om uw melding te kunnen behandelen of uw vraag te kunnen beantwoorden.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

De Inspectie Overheidsinformatie en Erfgoed gebruikt uw gegevens om uw vraag te beantwoorden of uw melding te behandelen. Uw vraag of melding wordt enkel door onze eigen medewerkers beantwoord. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, tenzij dit voor toezichts- of opsporingstaken noodzakelijk is.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

De Inspectie Overheidsinformatie en Erfgoed bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *