Rapport Integrale casusaanpak door de RIEC’s

Dit is het tweede rapport van de Erfgoedinspectie, de archiefinspectie van het Stadsarchief Rotterdam en het interbestuurlijk toezicht van de Provincie Noord-Brabant op het thema duurzame toegankelijkheid van archieven bij keteninformatisering. Dit rapport richt zich op de archivering van informatie die ontstaat bij de Integrale Casusaanpak door de Regionaal Informatie en Expertisecentra (RIEC). Daartoe is onderzoek gedaan bij het Landelijk Informatie en Expertisecentrum (LIEC), RIEC Rotterdam, RIEC Noord-Holland en RIEC Zeeland/West-Brabant.

Decoratieve afbeelding
Voorkant van het rapport 'Integrale casusaanpak door de RIEC's: Duurzame toegankelijkheid van archieven in de informatieketen.' door de Provincie Noord-Brabant, Erfgoedinspectie en de Gemeente Rotterdam.